Knust bilglass

Ikke fortvil - vi hjelper deg!

  • Vi skifter glass til alle biler – uansett merke og modell!
  • Vi utfører reparasjon – effektivt og kostnadsfritt for deg, dersom du har kasko eller delkasko!
  • Vi vurderer om ruta bør byttes eller ikke.
  • Gratis lånebil hvis du trenger bil mens vi gjør jobben!

Knust glass

Knuste ruter erstattes på alle biler og modeller. Det er viktig at ruta blir erstattet med samme funksjoner og av samme kvalitet som opprinnelig. Som kunde hos Riis Bilglass er du sikret at alle detaljer og kvalitettskrav blir ivaretatt.

Skifte frontrute

Når frontruta er slitt eller det har oppstått sprekker, må den byttes. Det anbefales at frontruter skiftes for hver 80.000km, avhengig av hvilke kjøreforhold bilen er kjørt i.

Hva koster det å skifte frontrute?

Har du kasko eller del-kasko dekkes frontruteskift av forsikringsselskapet, og du betaler en avtalt egenandel. Skifte av rute medfører ikke bonustap eller andre ekstrakostnader på din forsikring. Vi håndterer alt ovenfor forsikringsselskapet, slik at du skal slipper å foreta deg noe på forhånd.

Forsikring

Vi har avtaler med forsikringsselskapene når det gjelder reparasjon eller skifte av ruter, og ordner alle formalia for deg. Det eneste du behøver er å betale egenandel, som i de fleste tilfeller er kr. 2.000,- Denne gjøres opp når du henter bilen på vårt verksted.knust glass knust glass knust glass          Velg type bestilling som passer deg best:
Fauske Glass Direkte:   75 60 10 20
Riis Bilglass Service Telefon: 09009
Riis Bilglass Online Bestilling: Klikk her!